Ang uppdatering

Som ni kanske märkt är inte uppdatering på topp direkt. Jag mår inte bra just nu så för att ni ska slippa höra på allt klagande så återkommer jag när jag när bättre. Bye


Underbar dag

Haft en helt underbar dag idag med bebisen <3 Löst allt och lämnat det bakom oss. Lyssnar iaf på lite musik just nu och sitter med datorn som jag inte gjort på typ evigheter. På torsdag blir det viking line jao. Feeeest. Ciao

dads house jao

Sitter nu hemmas hos fadern i källaren medans systern tittar på Jönsson ligan. Är ju inge bra på tv idag!? 
Idag har jag bara varit hemmat och tagit det lugnt, städat och fixat! Skönt! Imorgon drar träningen igång igen då det blir powerwalk med stavar (stavarna gör så att man bränner nästan upp till 50% mer och det är betydligt jobbigare belive it or not!)
Ska bli lite skönt att dra igång träningen och så blir det äta nyttigt! 
Ska vara hos min pappa i ca. 2 veckor nu och vi har sjukt mycket planer! Vi ska bland annat åka till Kolmåden, Vattenland, Bio och sedan blir det Viking Line med Extra mamma, Syster, och lilla systern. Jätte taggad!!!
 
Jag ska försöka lägga ut bilder från pappas systemkamera osv när sommarlovet är slut eller tidigare. Kan hända att det kommer bilder i helgen! 
Kram
Gammal bild tagen med min digitalkameran för information. 

Skön onsdag

Kollar på Tvd just nu, lite spontant! Sjukt skönt. Älskar gamla avsnitt! Och just det, idag selar de in säsong 4!! Sjukt bra ju! :D Har äntligen lagt in lite planer nu i lovet och det kommer snart börja på riktigt! Taggad till tusen! :)
Augusti kommer bli sjukt kul! :D
ha det bra! 
Saknar! 

Musik

 
Låten kommer från The Vampire Diaries, Säsong 1 avsnitt 16